انتخاب رشته معماری در هنرستان
نوشته شده توسط : الی

رشته معماری

انتخاب رشته معماری در هنرستان

شاید شما نیز به عنوان یکی از گزینه های انتخاب رشته خود، به رشته معماری در هنرستان پسرانه فکر کرده باشید. این رشته مناسب با روحیات افرادی است که علاقه زیادی به دو حیطه هنر و ساختمان دارند. در واقع مهندسان معمار با تلفیق هنر و اصول ساختمان سازی، با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته، اقدام به طراحی ساختمان هایی زیبا می کنند. معماری به دو بخش کلی طراحی دکوراسیون داخلی و طراحی ساختمان تقسیم می شود. فارغ التحصیلان معماری با توجه به علاقه خود، می توانند در یکی از این دو حیطه یا هر دوی آن ها به فعالیت مشغول شوند. رشته هایی همچون رشته کامپیوتر و معماری به دلیل جذابیت و کاربرد فراوانی که دارند، از آینده شغلی مناسبی برخوردار می باشند. به همین دلیل، هر ساله تعداد زیادی از دانش آموزان این رشته ها را برای ادامه تحصیل انتخاب می نمایند.

به دو صورت می توان در رشته معماری به تحصیل پرداخت. اولین راه این است که پس از انتخاب رشته های نظری و گذراندن دوران دبیرستان، در کنکور سراسری شرکت کرده و این رشته را انتخاب نمایید. اما راه بهتر این است که در مقطع دهم و در هنگام انتخاب رشته، به هنرستان رفته و در رشته معماری تحصیل کنید. زیرا در این صورت خواهید توانست به صورت اصولی تر و سریع تر به یک معمار ماهر تبدیل شوید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر با این رشته آشنایی پیدا کنید.

مزایا و معایب رشته معماری

در صورتی که شما به رشته معماری علاقه داشته باشید، کار کردن در این زمینه می تواند برایتان به یکی از شیرین ترین فعالیت های روزمره تبدیل شود. تحصیل در این رشته می تواند منجر به افزایش خلاقیت، قدرت تجسم و جزئی نگری در شما شود. همچنین به واسطه تحصیل در این رشته، با فرهنگ و هنر جوامع گوناگون نیز آشنا خواهید شد. یکی از مزیت های انتخاب رشته معماری، بازارکار مناسب و رو به پیشرفت آن است. شما می توانید با استفاده از قدرت تخیل و خلاقیت خود، طرح هایی جذاب را طراحی نمایید و مطمئن باشید که جایگاه خوبی در بازارکار این رشته به دست خواهید آورد.

از معایب این رشته می توان به این موضوع اشاره نمود که به دلیل شباهت رشته های معماری و عمران در بعضی از زمینه ها، گاهی اوقات فارغ التحصیلان رشته عمران، شغل های مربوط به مهندسین معمار را اشغال می کنند. تفاوت رشته مهندسی عمران و معماری در این است که مهندسان عمران بیشتر از جنبه فنی به ساختمان نگاه می کنند. اما معماران با در نظر گرفتن اصول خاصی همچون زمینه های فرهنگی و اصول روانشناختی، به زیبایی بنا نیز توجه می کنند.

دروس رشته معماری

دانش آموزان پس از قبولی در پایه نهم و انتخاب رشته معماری در هنرستان، باید دروس تخصصی مربوط به معماری را مطالعه نمایند. از این دروس می توان به آشنایی با بناهای تاریخی، مبانی هنرهای تجسمی، نقشه کشی معماری، کاربرد رایانه در نقشه کشی معماری، حجم شناسی و ماکت سازی، مبانی طراحی و ... اشاره نمود. دانش آموزان پس از گذراندن دوره هنرستان، می توانند با شرکت در کنکور برای ادامه تحصیل اقدام نمایند.

آینده تحصیلی و شغلی معماران

رشته معماری از جمله رشته هایی است که کسب تجربه در آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل، افراد حتی با داشتن مدرک دیپلم و با تسلط بر نرم افزارهای مرتبط با این رشته می توانند جذب بازارکار شوند. البته امکان ادامه تحصیلات تکمیلی تا دوره دکترا در دانشگاه های داخل و خارج از کشور وجود دارد. فارغ التحصیلان می توانند در زمینه هایی همچون طراحی و مدیریت پروژه های معماری، سرپرستی دفاتر طراحی دکوراسیون، طراحی دکوراسیون داخلی و ... مشغول به فعالیت شوند.




:: برچسب‌ها: هنرستان پسرانه,رشته کامپیوتر,رشته معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 0 0 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: